Logo Lightning Roulette

Lightning Roulette geeft een heel andere dimensie aan het Roulette spel wat we normaliter spelen. Niet erg, want alle uitbreidingen op de basisregels zijn meer dan welkom. Het gaat daarbij vooral om de Lightning Strikes die extra toegevoegd zijn en een totaal van 500x je inzet uit het niets op kunnen leveren!

Voordat de croupier op jouw scherm een draai aan de cilinder geeft zal de bliksem in kunnen slaan. Dit gebeurd willekeurig op minimaal 1 en maximaal 5 nummers tegelijkertijd. De getallen die door de bliksem gekozen worden geven geheel random extra uitbetalingen. Hierdoor zal een inzet op een juist nummer ineens minimaal 50x en maximaal 500x uit kunnen betalen.

Wat wij vooral leuk vinden is dat er bij het Lightning Roulette gebruik gemaakt wordt van allerlei speciale effecten alsof het een live show is waar je in terecht gekomen bent. Dankzij het feit dat het met meerdere camera's goed in beeld gebracht wordt voel je jezelf bovendien meer dan thuis aan de speeltafel.

Spelregels Lightning Roulette

Belangrijke informatie mag in onze uitleg natuurlijk niet ontbreken. We doelen daarbij op de spelregels, die logischerwijs bij Lightning Roulette iets uitgebreider zijn dan wanneer je het standaard Roulette met iDeal zou gaan spelen. Binnen de basisregels geldt dan ook dat er bij Lightning Roulette gespeeld wordt met een speelveld van 37 vakjes. Hierop vind je de nummers 0 tot en met 36 terug.

Aan de speeltafel kunnen live inzetten geplaatst worden met fiches. Het is niet dat iemand ze voor je neerlegt. Een speciale interface is namelijk aan de live tafel gekoppeld, waardoor je gewoon op je PC of bij het Roulette mobiel je inzet kunt spelen.

Nadat je een inzet hebt geplaatst is het wachten tot een ronde begint. Je hebt immers per ronde een X aantal seconden de tijd om je fiches neer te leggen. Zodra de tijd verloopt slaat de bliksem in. Er worden dan 1 tot 5 getallen weergegeven, waarop vermenigvuldigers gelden tot maximaal 500x. Vervolgens zal de croupier het wiel rond laten gaan en het balletje rond schieten om tot een uitslag te komen.

Wanneer je En Plein wint op een Lightning Roulette getal (een nummer wat door de bliksem getroffen is), zal je een uitbetaling van 50x tot maximaal 500x ontvangen. Let wel op, want de reguliere En Plein uitbetaling (bij een inzet op een los nummer zonder Lightning Strike) is lager dan bij het reguliere Roulette. Winsten op een los getal leveren bij deze tafel namelijk 30x je inzet op. Dit is de compensatie qua uitbetalingen voor de verhoogde vermenigvuldigers van de Lightning Strikes.

Lightning Roulette Croupier
Hoe Lightning Roulette spelen

Hoe Lighting Roulette spelen online?

Leestijd: 2 minuten

In deze Roulette variant vind je alle basisregels terug, maar met een twist dankzij de Lightning Strikes. Onderstaand daarom stap voor stap uitgelegd wat de bedoeling is.

Stap voor stap uitgelegd:

1. Bepaal je budgetDe eerste stap is om te bepalen met welk geldbedrag je wilt spelen. Wat is je budget en met welke inzet ga je aan de gang? De minimale inzet is €0,20 per ronde.

2. Plaats je inzetNadat je weet met welk geldbedrag je wilt spelen is het tijd om je inzet te bepalen. Het beste speel je En Plein (direct op hele getallen), omdat daar de Lightning Strikes voor zullen gelden en de vermenigvuldiger van 500x maximaal op kunnen leveren.

3. De speelronde startNadat de tijd verstreken is wordt de speelronde afgehandeld. De Lightning Strikes bepalen vermenigvuldigers op 1 tot 5 getallen en de uitslag is bekend zodra het balletje in het wiel tot stilstand komt. Hierna wordt een eventuele winst uitbetaald aan je account en kan de volgende ronde van start gaan.

Conclusie

Na het testen van Lightning Roulette kunnen we concluderen dat het een zeer gebruiksvriendelijk spel is. Dit komt natuurlijk vooral dankzij de door Evolution ingerichte live omgeving. Anderzijds is de spelbeleving optimaal door de Lighting Strikes, met als leuke bijkomstigheid om je inzet 500x uitbetaald te kunnen zien worden.

Al met al is het elke keer weer leuk om te spelen. Je weet immers nooit of jouw getallen een Lightning Strike opleveren en het is altijd spannend om te zien of een gekozen getal een hogere prijs oplever dan normaal gezien mogelijk zou zijn.

Veelgestelde vragen Lightning Roulette

Het is geen gegeven dat je bij Lightning Roulette online sneller prijzen wint. De kans op grotere prijzen is er natuurlijk wel, omdat Lightning Strikes een inzet tot wel 500x uit kunnen laten betalen aan je account.

Maximaal win je met een inzet op 1 getal een uitbetaling van 500x als deze door de Lightning Strike (bliksem) gekozen is. Een inzet van bijvoorbeeld €10,- kan zo een prijs van wel €5000 opleveren.

Nee, dat is niet mogelijk. Je moet altijd een casino account hebben en speeltegoed om toegang te kunnen krijgen tot de live omgeving van een goksite in Nederland.

De Lightning Strikes zijn de speciale bonusfunctie van Lightning Roulette. Het wordt ook wel gezien als bliksemschichten die in de spelstudio nummers kunnen selecteren voor hogere vermenigvuldigde uitbetalingen (maximaal 500x)
Lightning Roulette

Lightning Roulette

Aangeboden door:Circus.nl
Eigenaar:Betca BV

Software:

Evolution Gaming

Speel

Betaling:

iDealvisamastercardmaestropaypal